Laptops voor Centrum Beroepsopleidingen

Home / Laptops voor Centrum Beroepsopleidingen

Hoeveel laptops mogen wij dankzij u schenken?

Stel je voor
Je wilt hogerop komen. Je ontworstelen aan armoede. Je wilt een vak leren. Timmerman, loodgieter of elektricien. Als je dát bereikt, help je niet alleen jezelf maar ook je hele familie.

Stel je voor…
Je bent een van die gelukkigen die naar school kan. Naar het Centrum voor Beroepsopleidingen op het Kaapverdische eiland Fogo. Een school die ook al jaren gesteund wordt door de Goudse Stichting Water voor Leven. Ook op dat intens arme eiland kun je niet zonder moderne communicatiemiddelen. De computers die ze er hebben zijn zo sterk verouderd dat geen enkele software daar meer goed op functioneert. Zo wordt studeren helaas onmogelijk.

Stel je voor
Dat de jongeren op Fogo mede dankzij úw bijdrage op een gloednieuwe laptop kunnen werken. We willen als stichting graag 25 laptops geven aan de school geven. Om jongeren daar, dankzij goed onderwijs, échte kansen te geven. Als dat lukt, laten we een plaatselijke firma de laptops leveren. Zo helpen we ook nog eens de regionale economie.

Wilt u ons helpen de KAS te bouwen en de opleiding van jongeren tot een succes te maken? U kunt dat doen door een bijdrage over te maken op NL 11 INGB 0005 9140 09 ten name van Stichting Water voor Leven of direct over te maken door te klikken op onderstaande button.

Leuk om te weten… De Wilde Ganzen heeft ook positief gereageerd op dit project.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de voortgang stuur dan uw mailadres naar secretaris@watervoorleven.nl.