Water voor leven organiseert loyaliteitsavond over jongeren op Fogo

Wij hebben een verhaal. Een verhaal over jongeren op het eiland Fogo in Kaapverdië. Over hun wanhoop en hoop. Hun onzekerheid en vertrouwen. Hun twijfel en geloof. In die zin zijn ze niet anders dan jongeren in ons land.

Hét grote verschil is de kansen die ze krijgen. Kans op goed onderwijs als basis voor een toekomst die hen uit de vicieuze cirkel van armoede haalt.

Stichting Water voor Leven ondersteunt hen. Al bijna veertig jaar. Met projecten voor jongeren én ouderen die direct hulp bieden. Niet voor eventjes, maar als een duurzame investering die écht hout snijdt.

Wij willen ons verhaal graag met anderen delen. Met mensen die openstaan voor de noden van jongeren en ouderen op Fogo en die het verhaal verder willen vertellen. Wij noemen dat loyaliteit. Dat is voor ons: actief meeleven. Kost dat tijd? Eigenlijk niet, behalve naar ons verhaal willen luisteren en dat als een boodschap van hoop willen doorgeven.

We nodigen u graag uit voor onze loyaliteitsavond op woensdagavond 18 oktober 20.00 uur in kerkelijk Centrum ‘De Veste’, Ridder van Catsweg 300 in Gouda. Dan delen we ons verhaal in woord en beeld. In de hoop dat we u raken en ú een van onze loyale verhaal-delers wordt.

To top